Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Satin Taupe drugstore dupe

Χαιρεται κοριτσια ;)

Σήμερα σας έχω ενα πιστό αντίγραφο της περιβόητης και πασίγνωστης ανα τον κόσμο Satin taupe της Mac. Η συγκεκριμένη σκια είναι ανάρπαστη διοτι πιστευω επειδη δεν έχει ένα καθορισμένο χρώμα είναι χαμελαίων κυριολεκτικά, έχει τόνους απο γκρί και καφέ που κολακευουν όλα τα μάτια! Τέλεια για smokey looks που δεν είναι με σκληρές μαυρες σκιές.. και ξεκινάμε την έρευνα ;)





Όπως καταλαβαίνετε και απο τις συσκευασίες η ομοιότητα είναι εμφανέστατη! Αναφέρομαι λοιπόν στη σκια των Sephora marie No 14! Η οποία έχει και το πλεονέκτημα να είναι πιο pigmented απο την Mac που είναι frost και θέλει χτίσιμο το χρώμα..
Στα swatces να φανταστείτε έβαζα και ξαναέβαζα (4-5 φορές) απο την mac ενώ την Sephora κυριολεκτικά την πέρασα δύο στρώσεις...μόνο!!!

Και ακολουθούν και τα swatches :)





Τώρα ας μιλήσουμε για τις τιμές, η Mac έχει 18 € το 1,5Gr. και η Sephora 9,90€ (αν δεν κάνω λάθος) τα 2Gr.!
Θα μου πείτε κοιτάς και τα gr. πλέον ναι... δυστυχώς και αυτός είναι ο λόγος που κάνω αυτο το ποστ. Γιατι αν είχα δεί κάτι τέτοιο όταν έψαχνα dupes της satin πιθανόν και να μην την είχα αγοράσει...

Η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση. τα προϊόντα που αναφέρονται έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα..
 

Εύχομαι να σας άρεσε και σας ευχαριστώ πολύ!

Άννα

9 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχα! Πολυ ενδιαφέρουσα εναλλακτική για όταν χτυπησω πάτο στην satin taupe! Πολυ χρήσιμο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαιρομαι πολυ που το βρηκες χρησιμο :) αυτος ειναι και ο λογος που αποφασισα οτι ανακαλυπτω να το μοιραζομαι to be continued λοιπον ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο αννούλα μου...πολύ χαίρομαι για σένα..(και για μένα φυσικά)...αν και δεν βάφομαι ιδιαίτερα όταν χρειαστεί να το κάνω όμως είναι μια πολύ καλή επιλογή για όλες τις ώρες...φιλιά πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εφουλιω μου να την παρεις αυτη τη σκια!!! σε καστανα ματια ειναι απιθανη τα κανει κ φαινονται πιο ανοιχτα!!! κ αν εχουν κ λιγο πρασινο μελι το τονιζει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ δεν έχω ούτε καν της Mac την σκιά αλλά σίγουρα πολύ χρήσιμη αυτή η σύγκριση ευχαριστούμε!!! Έχεις και μια καινούρια follower!! xx Menia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου Μενια :)) πολυ χαιρομαι που σ' αρεσε κ σ' ευχαριστω κ για τα καλα σου λογια :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή