Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Mac Vegas Volt dupe

Καλημερα γκερλς!!!!!

Τόσο καιρό απολαμβάνω πολλά μπλογκς που αναφέρονται σε όλα αυτά τα όμορφα καλλυντικά και μη!!!
Και είναι κάτι που με έχει βοηθήσει πολύ είτε σε έξυπνες αγορές είτε με έχει αποτρέψει από fail αγορές!!!
Όπότε πήρα την απόφαση να συμμετάσχω και εγώ σε αυτήν την κοινότητα με τις δικές μου εμπειρίες και αγορές!! Συνεπώς για να μην μακρυγορώ.. Ξεκινάμε :)


Mac Vegas Volt



Το απόλυτο κοραλί της για εμένα τουλάχιστον.. Τέλεια ένταση χρώματος, κοραλί το οποίο ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες  είναι amplified και συνεπως δεν αφυδατώνει τα χείλη.. απλά είναι τέλειο.. ίσως βέβαια όχι η τιμή του.. 18€

Συνεχίζω με το αγαπημένο μου, αγαπημένο μου, αγαπημένο μου MUFE κραγιόν (Rouge artist intense 39) και πάσης... το οποίο ανακάλυψα οτι είναι dupe του MAC βέβαια είναι πιο ακριβό... δυστυχώς νομίζω είναι στα 23€. Aυτό μου αρέσει καλύτερα γιατι είναι πιο satin στην υφή.. και ίσως γι αυτό κρατάει περισσότερο!


Έβαλα και δύο φωτογραφίες με swatches το Mac είναι πάνω και το MUFE απο κάτω, όπως κρατάω και τα tubes!

Και τέλος μια πιο οικονομική εναλλακτική των δύο, bonus track!! hahahh

Ταραραμ... το Sephora διαμαντάκι δείτε το και πείτε μου εντυπώσεις!! Το οποίο λέγεται Lip attitude Glamour G03, δεν είναι τόσο οπάκ σαν τα αλλα δύο αλλα είναι πολύ ενυδατικό και τέλειο για πρωινό βάψιμο ;)

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνονται ως εξής:

Πάνω: ΜΑC
Στη μέση: MUFE
Κάτω: Sephora

 Τέλος οι πρωταγωνιστες αυτής της ανάρτησης





Η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση. τα προϊόντα που αναφέρονται έχουν αγοραστεί με δικά μου χρήματα..

Ευχαριστώ πολύ,

Άννα

4 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο post!! αν και ποτέ δεν ήμουν φαν του κοραλί ξαφνικά ξύπνησα ένα πρωί και το αγάπησα!! Τ'ωρα το πως και το γιατί δεν το γνωρίζω! χαχαχαχα!! Ήθελα να σε ρωτήσω βασικά, επειδή έχω ακούσει πολύ καλά λόγια τον τελευταίο καιρό για τα κραγιόν sephora. Είναι όντως τόσο καλά και κρατάνε τόσο πολύ όσο μου έχουν πει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαιρομαι πολυ που σου αρεσε :) κ εγω δεν ημουν φαν μεχρι που βρηκα νομιζω πως φοριεται!! για μενα πχ το κοραλι θελει γυμνο ματι (με μασκαρα ΠΟΛΥ οφ κορς) κ μπρονζερ!!
    που λες με τα σεφορα κραγιον εχω να σου πω το εξης μιας κ εχω μπολικα! εχουν δυο σειρες την sephora rouge που ειναι σαν τα cremesheen της mac! πολυ σταθερα, δεν αφυδατωνουν ειναι παρα πολυ καλα κ σε καλη τιμη!

    και την lip attitude που ειναι πιο lustre το finish, ειναι πολυ ενυδατικα αλλα δεν κρατανε τοσο! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! πρέπει να τα δοκιμάσω κάποια στιγμή!! κ εγώ έτσι το φοράω το κοραλί, χωρίς bronzer όμως γιατί νιώθω πως δεν μου πάει καθόλου! Το βλέπω πάνω σε άλλες κοπέλες και μ' αρέσει, πάω σπίτι, το δοκιμάζω...πιστεύω πως είμαι χάλια και ξεβάφομαι!!! χαχαχαχαχα!!!

      Διαγραφή
  3. το mufe ειναι εντελως ματ οπου τεινει και σε dry υφη σαν της mac τη σειρα matte στα κραγιον!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή